Kedves Látogató!

A Kiskonyha egy igazi családi vállalkozás.

Édesanyám, Kovacsikné Németh Katalin kistermelő a termékkészítő, amibe nagyon sok időt és energiát fektet, Édesapám, Kovacsik Zoltán a háttérben az ezermestermunkás, aki mindig megvalósítja számunkra, amit épp szeretnénk a vállalkozással kapcsolatban, páromnak, Szüts Bálint Attilának a weboldalt köszönhetem, aki néhány nap alatt létrehozta számomra, én pedig igyekszem vállalkozásunk gépezetének kis motorja lenni.

Imádom az emberekkel való kommunikálást, a kóstoltatást, amikor olyat adhatok számukra, amiben 100%-ig biztos vagyok, hogy mit tartalmaz, mert mi gyűjtöttük be és mi dolgoztuk fel. Szeretem nézni az emberek arcát kóstolás közben, vagy amikor felcsillan a szemük, mert olyan termékkel találkoznak nálunk, amivel korábban még nem, vagy amikor meglátják az emberek, hogy diabéteszesként is mennyi választási lehetőségük van termékeink közül.

Jó böngészést kívánok oldalunkon, bízom benne, hogy Kiskonyhánkban mindenki talál magának valami egészséges finomságot!

Üdvözlettel,

Kovacsik Katalin

Vásárlási lehetőségek

A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel azt a döntést hoztuk, hogy a közeljövőben nem fogunk piacon értékesíteni.

Ugyanakkor nem szeretnénk cserben hagyni a vásárlóinkat pont ebben az időszakban, amikor még jobban felértékelődnek a közvetlenül a termelőtől megvásárolható magyar kézműves élelmiszerek.

Ezért úgy döntöttünk, hogy házhoz visszük a termékeinket annak, aki kéri. Így mindenki hozzájuthat ahhoz, amit szeretne, és ehhez nem kell elmennie otthonról, hiszen az egészségünk megőrzése most a legfontosabb.

Házhoz szállítást az alábbi településekre vállalunk:

Dombóvár és környéke: Kapospula, Alsóhetény, Nak, Attala, Csoma, Szabadi Kaposszekcső, Vásárosdombó, Csikóstöttös, Mágocs, Döbrököz, Dalmand

Pécs és környéke: Hosszúhetény, Martonfa, Bogád, Romonya, Nagykozár, Kozármisleny, Pécsudvard, Kökény, Keszü, Pellérd, Cserkút, Kővágószőlős, Kővágótöttös, Bakonya

A minimális rendelési összeg: 1.500 Ft

Amennyiben a település, ahol élsz, nem szerepel a listán, de szeretnél rendelni tőlünk, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.